Hírek
Katolikus vallási adományvonal
Témakör: Egyházi hír

Katolikus vallási adományvonalon van lehetőség az Apostol TV hitéleti szolgálatának telefo-nos támogatására: Hívószám 13600 / 12-es kóddal hívásonként 500,- Ft-ot ajánlhatunk fel. Átmenetileg Yettel, régebbi nevén Telenor hálózatból hívás nem kezdeményezhető, csak SMS-ben küldhető felajánlás. Ebben az esetben az SMS üzenetbe csak a 12-es számot kell beleírni és elküldeni a 13600-as telefonszámra.

Fontos, hogy nem kell a telefonszám elé tenni 06 X vagy +36 X előhívószámot. Hívás vagy SMS küldés csak magyarországi, belföldi hálózatból indítható.

10
Dec
Karitász csoport
Témakör: Plébániai hír

A Karitász decemberben rendezi meg az Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű országos szolidaritási akcióját. A régiek úgy tartották: valahányszor fellobban egy csillag fénye, szeretet gyúl egy emberi szívben… Ezt a fényt jelképezi az a gyertya is, amelyet december 17-én, az öröm vasárnapján lesz lehetőség megvásárolni. A felajánlott adományokból a környezetünkben élő rászoruló családokat segítjük.

10
Dec
Tartós élelmiszer gyűjtés
Témakör: Plébániai hír

Tartósélelmiszer-gyűjtést is szervezünk december 10-17. között, amellyel szintén a rászoruló családjainkat szeretnénk segíteni karácsonyra. Az élelmiszer adományokat a kávézóban lehet elhelyezni (naponta 9-17 óra között). Kérjük, támogassák adományaikkal a gazdagréti rászoruló családjainkat!

10
Dec
A Szent Rafael Kegyhelylátogató ZARÁNDOK KLUB
Témakör: Plébániai hír

A Szent Rafael Arkangyal Kegyhelylátogató ZARÁNDOK KLUB 2023. december 16-án (szombaton) 9 órai kezdettel tartja ÉVADZÁRÓ összejövetelét, melynek rövid programja a következő:
9:00 találkozás a Bp. XI. ker. Budafoki út 16-18.sz. alatti Magyar Szentek Temploma előtt, ahol kiosztásra kerül a 14. sz. klubvezetői programelőzetes;
9:00-9:50 Szent Tádé Kápolna megtekintése (300 Ft/fő);
10:00-10:20 rövid utazás a 154-es autóbusszal templomunkhoz (Gazdagréti út 14.sz.);
10:30-11:30 Rétvári Sándor klubvezető évértékelő beszámolója, közös megbeszélése (közösségi terem);
11:30-13:30 agape (javasolt sós, édes sütik, szendvicsek, üdítők, stb. hozatala).

A fenti kiemelten fontos összejövetelünkre szeretettel hívjuk, elvárjuk klubtagságunk minden tagját! Fontos! Az előző évhez hasonlóan ez alkalommal is megbízhatóan igazi, eredeti magyar termelői mézvásárlási lehetőséget biztosítunk.

10
Dec
Szent Gábriel Irodalmi Klub
Témakör: Irodalmi klub

A Szent Gábriel Irodalmi Klub 2023. december 17-én vasárnap 15 órakor - a KÉSZ Újbudai Csoportjával közösen – „Testvér, Valamit szeretnék mondani neked” (Wass Albert) címmel a teremtés dicséretéről tart ünnepi rendezvényt a gazdagréti Szent Angyalok-templomban. Felolvasásra jelentkezni december 10-ig lehet! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ugrás: