Hírek
15
Okt
Irodalmi-klub
Témakör: Egyházi hír
Az Irodalmi-klub a mai vasárnap 16 órakor tartja következő találkozóját a plébániai közösségi házban, Kodály Zoltán és az irodalom címmel. Felolvasásra jelentkezni a szokott módon lehet.
15
Okt
Novemberi misék
Témakör: Plébánia hír
Novemberben, a halottak hónapjában, 30 napos szentmise-sorozatot tartunk elhunyt szeretteinkért. Halottainkért minden nap szentmisét fogunk bemutatni az Angyalszóban jelzett időpontokban. A novemberi misék felajánlásaihoz már a mai vasárnapon elhelyeztük a bejáratnál az adatlapokat és borítékokat. Ezeken tüntethetjük fel elhunyt hozzátartozóink neveit. A kitöltött mise-cédulákat és adományokat a portaszolgálatra kérjük visszahozni.
15
Okt
Búcsú-nyerés a halottakért
Témakör: Egyházi hír
Aki a temetőt ájtatos lélekkel látogatja, és legalább lélekben imádkozik a megholtakért, november 1-8-ig minden nap teljes búcsút nyerhet. Feltételek: gyónás, áldozás, imádság a pápa szándékára. Az év többi napján részleges búcsút lehet nyerni a temető meglátogatásakor. Akik halottak napján (vagyis az azt megelőző nap delétől a halottak napját követő éjfélig) meglátogatnak egy templomot vagy nyilvános kápolnát, teljes búcsút nyerhetnek a szokásos feltételekkel. A látogatáskor egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet kell elimádkozni. Ajánljuk fel imádságainkat a szenvedő lelkekért.
15
Okt
Gyermekfelügyelet a misén
Témakör: Plébánia hír
Az idei tanévben a vasárnapi szentmisék felajánlásáig kísérleti jelleggel gyermekfoglalkozást tartunk a kávézóban.
15
Okt
Koncert
Témakör: Kórus
„Olasz operák szakrális áriái és kórusai” címmel, 2017. október 28-án szombaton este 7 órakor az Albinoni Kamarazenekar és szólistái előadásában koncertet ad templomunkban. A belépés díjtalan! A részletes program a bejárati ajtóknál kihelyezett plakátokon lesz olvasható. Mindenkinek szeretettel ajánljuk.
Ugrás: