Hírek
Apostol TV elérhetősége
Témakör: Egyházi hír

Örömmel jelzem, hogy a Magyar Telekom felvette országos televíziós kínálatába az Apostol Televíziót. 2021. január 05-től a Magyar Telekom valamennyi televíziós hálózati platformján elérhető lesz. (IPTV, kábel, műhold).

22
Nov
Karitász gyűjtés
Témakör: Plébániai hír

A mai vasárnap országos Karitász-gyűjtést tartunk templomainkban a Katolikus Karitász javára, szegény és rászoruló testvéreink és családjaik megsegítésére. Ebben az esztendőben a járványveszély miatt elmarad a Szent Erzsébet kenyerek osztása.

22
Nov
Advent
Témakör: Plébániai hír

A jövő vasárnap advent 1. vasárnapja lesz, az új liturgikus év, a „B”, Szt. Márk év kezdete. Advent folyamán, kedden és pénteken 06 órakor hajnali „Rorate” szentmisék lesznek. A járványveszély miatt idén a roráték után nem lesz közös reggeli a kávézóban.

22
Nov
A De Angelis Kórus születésnapja
Témakör: Kórus

Templomunk kórusa 16 éves. A mai nap ünnepeljük Szent Cecília szűz vértanút, az egyházi zene és ének védőszentjét is. Megköszönöm karvezetőnknek Hegedűsné Vancsó Margitnak, Dobszay Péter orgonistánknak és a kórustagoknak áldozatos szolgálatukat, amelyet a szent liturgiában végeznek.

22
Nov
Plébániai hittan órák és közösségi programok
Témakör: Egyházi hír

Bíboros Úr rendelkezése nyomán a járványveszély idején Főegyházmegyénkben a plébániai hitoktatást és a közösségi programokat fel kell függeszteni, vagy online kell megtartani.

Ugrás: