Szent Pió Örökimádó Közösség

Szent Pió Örökimádó Közösség
Mózes Misszió

Közösségünk fő célja a szentségimádás és a rózsafüzér, mint szellemi fegyverek terjesztése és megszerettetése. Miért Mózes Misszió? Mózes is, amíg kitárva tartotta Isten felé a kezét, addig a kis pici izraeli sereg győzedelmeskedett. Ahogy leeresztette a kezét, az amalekiták kerültek fölénybe.

- 2018. áprilisában elindítottuk a folyamatos (0-24/365) szentségimádást a Szent Pió Örökimádó kápolnában, ami a járvány miatt 2020 márciusában egy rövid időre megakadt, de mostanra már újra 0- 24 órában működik. Ha valaki be akar kapcsolódni ebbe a szép misszióba úgy, hogy egy-egy órát elvállal, akkor az alább található telefonon vagy email címen tud jelentkezni.

- Párhuzamosan ezzel a misszióval megy a folyamatos rózsafüzér imádság (0-24/365), amibe otthonról is be lehet kapcsolódni, ha heti egy vagy több fix órát kiválasztunk, amikor biztosan elmondjuk a rózsafüzért.

- Ez év áprilisában elkezdtük a szombati virrasztásokat este 22.00 órától reggel 5 óráig a Szűzanya HÉT fájdalma tiszteletére, hazánkért. Ezeket a szombatokat mindig más-más (minimum 2 fős) kis csapat vállalja el.

- A nagy ünnepeken ill. előtte zenés, elmélkedős szentségimádásokat, virrasztásokat szervezünk.

- Kérésre segítünk más plébániákon is megszervezni a folyamatos szentségimádást.

- Célunk minél több fiatalt kijuttatni Medjugorjéba – különösen is az éves medjugorjei Ifjúsági Találkozóra, ami mindig augusztus 1-6-ig van.

- Célunk ősztől megszervezni az első szombati zenés szentségimádásokat a Szentlélek és a Szűzanya tiszteletére este 19.00-22.00 óráig, amire a Tiszta Szívek Mozgalmát is szándékunkban van meghívni.

Fenti programjainkra ill. missziónkba (különösen is az Örökimádásba) várjuk a testvérek lelkes bekapcsolódását és részvételét!


Elérhetőségünk:

Szent Pió Örökimádó Kápolna és Közösség Mózes Misszió

1114 Budapest, Gazdagréti út 14

Medgyesi Zsuzsanna

Tel.: 06-30-9415307

Email: medgyesi.zsuzsa60@gmail.com

Rózsafüzér

Virrasztás szombatonként