Hírek
22
Júl
Zarándoklataink 2018
Témakör: Plébániai hír

FRISSÍTVE

LIBANON - A KÖZEL- KELET GYÖNGYSZEME, A CÉDRUSOK FÖLDJE Zarándoklat Szent Charbel, maronita szerzetes sírjához

A Szent Charbel atya nyomában induló libanoni zarándoklat október 21-27. között lesz. Részletes program és a költségek hamarosan várható. Jelentkezni 50.000,- Ft előleggel és az elérhetőség megadásával lehet.

RÉSZLETES PROGRAM

08
Júl
Megkezdődött az Örökimádás Gazdagréten!
Témakör: Plébániai hír

Az Isteni irgalmasság vasárnapján megkezdődött a Szent Piokápolnában az Oltáriszentség folyamatos imádása. A csütörtök esti szentségimádás ennek következtében megszűnt. Továbbra is várjuk a jelentkezéseket az üres időpontokra a szervezőknél: Kőrörsiné Ili - korosine.ilona@gmail.com - 06-70-5155696; Medgyesi Zsuzsa - medgyesi.zsuzsa60@gmail.com - 06-30-9415307.

A porta szolgálatnál továbbra is találunk jelentkezési lapokat, amelyeken jelezhetjük örökimádó szándékunkat, felajánlásainkat. Kérjük, hogy azok is iratkozzanak fel, akik nem tudnak rendszeresen vállalni órákat.

Feliratkozni ide kattintva lehet: FELIRATKOZÁS

16
Szept
hitoktatás rendje
Témakör: Egyházi hír

- A hitoktatás szeptember 10-én hétfőn indul a plébánián a következő napokon:

Plébániai hittan órák rendje

Hétfő

15:45

ifjúsági hittan

16:30

elsőáldozási hittan

Péntek

14:30

elsőáldozási hittan

15:30

felnőtt hittan

(ha igény lesz rá, szentségekre való felkészítés)

Óvodás hitoktatás október 1-jén kezdődik az óvodákban.

16
Szept
Nyitott Templomok Napja
Témakör: Plébániai hír

Tegnap eredményesen megtartottuk a Nyitott Templomok Napját. Köszönöm a főszervezést Kovácsné Mártinak, és résztvevők közreműködését. Külön köszönetet mondok a FŐTÁV Zrt. önkénteseinek, akik közel 20 fővel rendbe tették templomunk előkertjét. Isten áldja meg a szolgálatot!

16
Szept
Gyermekmise
Témakör: Plébániai hír

Örömmel közöljük, hogy a jövő vasárnaptól, szeptember 9-től – kísérleti jelleggel – bevezetjük templomunkban a gyermekek szentmiséjét. A gyermek-mise a tanév vasárnapjain (május végéig) reggel fél 9-kor lesz a nagy temp-lomtérben. A gyermekek közvetlenül az oltár előtt, a szentélyben foglalnak majd helyet. A gyermekmise időtartama rövid lesz, csak két olvasmánnyal és gyermek énekekkel. Kérjük felnőtt testvéreinktől annak tudomásulvételét, hogy a gyermekmise hangvétele, hangulata (fegyelme) a gyermekekhez igazodik. Erre a szentmisére várjuk a kisgyermekes családokat. A 10 órai szentmisét természetesen továbbra is megtartjuk az élő televíziós közvetítéssel.

16
Szept
Ministráns toborzás
Témakör: Plébániai hír

Szeretettel várjuk fiúk jelentkezését ministrálni Az első felkészítő alkalom október 5-én és 6-án lesz. Jelentkezni Hegedűs Vincénél és Győrfi Bencénél lehet a szentmisék után, vagy a 06-70/205-3055 telefonszámon.

Ugrás: