Hírek
10
Feb
Szentföldi zarándoklat + program
Témakör: Plébániai hír

Idén is szervezünk zarándoklatot a Szentföldre. Az utazás 2019. április 29 - május 04. között lesz. Részvételi díj 750,- USD; a repülőjegy pedig 99.000,- forint körül várható. Jelentkezni a plébániai irodáknál lehet 50.000,- forint előleg befizetésével. Részletes program honlapunkon található.

Szentföldi zarándoklat programja

Jelentkezési lap

08
Júl
Megkezdődött az Örökimádás Gazdagréten!
Témakör: Plébániai hír

Az Isteni irgalmasság vasárnapján megkezdődött a Szent Piokápolnában az Oltáriszentség folyamatos imádása. A csütörtök esti szentségimádás ennek következtében megszűnt. Továbbra is várjuk a jelentkezéseket az üres időpontokra a szervezőknél: Kőrörsiné Ili - korosine.ilona@gmail.com - 06-70-5155696; Medgyesi Zsuzsa - medgyesi.zsuzsa60@gmail.com - 06-30-9415307.

A porta szolgálatnál továbbra is találunk jelentkezési lapokat, amelyeken jelezhetjük örökimádó szándékunkat, felajánlásainkat. Kérjük, hogy azok is iratkozzanak fel, akik nem tudnak rendszeresen vállalni órákat.

Feliratkozni ide kattintva lehet: FELIRATKOZÁS

10
Feb
Lourdes-i jelenés
Témakör: Egyházi hír

Holnap, február 11-én, hétfőn Szűzanya Lourdes-i megjelenését ünnepeljük. Ez egyúttal a Betegek világnapja. Az esti szentmisét követően betegeinkért imádkozunk, a Szűzanya Lourdes-i litániájával.

10
Feb
Fűtés számla
Témakör: Plébániai hír

A karácsonyi idő templomi fűtése közel 400.000,- forintos (havi) gázszámlát eredményezett. Hálásan köszönjük azoknak a Testvéreinknek szíves adományait, akik nagyobb összeggel járultak hozzá téli rezsi költségeinkhez!

10
Feb
Simándy József emlékmise
Témakör: Plébániai hír

Simándy József, Kossuth-díjas operaénekesre emlékezünk halálának 22. évfordulója alkalmából, március 3-án, vasárnap, a 10 órai szentmisében neves operaénekesek közreműködésével.

10
Feb
Születésnap
Témakör: Egyházi hír

Március 3-án, vasárnap délután 4 órai kezdettel ünnepi zenés áhítat lesz templomunkban, amelynek keretében templomunk De Angelis kórusa Bach: Magnificat-ját adja elő. Ezt követően a helyi felelős lelkipásztor szeretettel várja a hívő közösség tagjait kerek születésnapja közös megünneplésére.

Ugrás: