Hírek
08
Júl
Megkezdődött az Örökimádás Gazdagréten!
Témakör: Plébániai hír

Az Isteni irgalmasság vasárnapján megkezdődött a Szent Piokápolnában az Oltáriszentség folyamatos imádása. A csütörtök esti szentségimádás ennek következtében megszűnt. Továbbra is várjuk a jelentkezéseket az üres időpontokra a szervezőknél: Kőrörsiné Ili - korosine.ilona@gmail.com - 06-70-5155696; Medgyesi Zsuzsa - medgyesi.zsuzsa60@gmail.com - 06-30-9415307.

A porta szolgálatnál továbbra is találunk jelentkezési lapokat, amelyeken jelezhetjük örökimádó szándékunkat, felajánlásainkat. Kérjük, hogy azok is iratkozzanak fel, akik nem tudnak rendszeresen vállalni órákat.

Feliratkozni ide kattintva lehet: FELIRATKOZÁS

12
Nov
Szent Erzsébet Karitász gyűjtés
Témakör: Egyházi hír

A jövő vasárnap (november 18-án) országos Karitász-gyűjtést tartunk temp-lomainkban (így nálunk is) a Katolikus Karitász javára, szegény és rászoruló testvéreink és családjaik megsegítésére. A szentmise végén a szentély bejáratánál személyenként minden kedves Testvérünknek Szent Erzsébet kenyeret szeretnék átnyújtani jótékonykodásunk jelképeként.

12
Nov
Szent Efrém Férfikar
Témakör: Plébániai hír

A neves kamarakórus a jövő hét több napján hanglemezfelvételt készít templomunkban. Ezért a csütörtöki szentmise reggel 8 órakor lesz.

12
Nov
Novemberi misék
Témakör: Plébániai hír

Novemberben, a halottak hónapjában, 30 napos szentmise-sorozatot tartunk elhunyt szeretteinkért. Halottainkért minden nap szentmisét fogunk bemutatni az Angyalszóban jelzett időpontokban. A novemberi misék felajánlásaihoz borítékokat és adatlapokat helyeztünk el a bejáratnál és az előtérben. Ezeken a kis cédulákon tüntethetjük fel elhunyt hozzátartozóink neveit. A kitöltött mise-cédulákat és adományokat a portaszolgálatra kérjük visszahozni.

12
Nov
Bibliaóra indul
Témakör: Plébániai hír

Interaktív, Ószövetséggel foglalkozó Bibliaóra indul a Szent Jeromos Kato-likus Bibliatársulat főtitkárának, Vágvölgyi Évának vezetésével, melyet az Apostol televízió is felvesz. Várjuk az érdeklődők jelentkezését erre a nagyon értékes, érdekes, Biblia világában elmélyülni segítő programra. Első alkalom november 13-án, kedden 17:30-kor lesz a gazdagré-ti Szent Angyalok-templom közösségi termében. Kérjük, hogy részvételüket jelezzék a 06-30-533-0363-as telefonszámon, illetve a martakovacs@vipmail.hu email címen. (Aki rendelkezik Szent Jeromos Bibliatársulat kiadásában megjelent Bibliával, kérjük hozza magával!)

Ugrás: